Kommer tandfén till hundar?

Hej på er allihopa!
Idag är en bra dag för jag har inte ont i mitt ben längre.
I morse hände en knasig sak. Helt plötsligt när jag låg och tuggade på mitt rosa bubbelgum-ben så ramlade en av mina tänder ut. Jag har hört att om man lägger tappade tänder under kudden så får man en peng.. Gäller det hundar också? Jag tror att jag skall testa i vilket fall som helst..:)
Idag var matte och husse bjudna på middag hos Mikael och Marie. Det är Ciros husse och matte och gissa vad...!? Jag fick följa med! jag har gått ordentligt ett par dagar nu (hoppade ju på tre ben ett tag...), så matte och husse tyckte att det var ok. Gissa om vi hade kul. Vi brottades, lekte jage och tuggade sönder minst ett gosedjur. Livet är härligt! Jag hoppas vi kan leka snart igen... Måste ladda inför den kommande frallaträffen i Slottskogen, tror att det är om en vecka eller så... Jag hoppas verkligen att Doris och Morris kommer dit då så att vi kan leka alla tillsammans. Jag , Ciro, Doris och Morris:-) Här är några härliga fighting-bilder på mig och Ciro så länge:) och en bild på min tappade bisse såklart.. image34
Min tand...
image35image36
Jag och Ciro brottas:)
image37
Bonus kort på mig i min coola kammo-sele......Grrrrrr!

Det är såååååå tråkigt att vara sjukskriven

Hej allesammans!
Det har varit ett par riktigt långtråkiga dagar. I torsdags var jag hos veterinären på Blåstjärnan och visade upp min skada. Det visade sig att jag vrickat min höft och mitt knä. Det var inget farligt och det gör inte ont längre men jag måste ta det lugnt och vila ett tag. Jag fick en spruta i nacken som gjorde mig aldeles mossig så jag sov resten av dagen.
Igår var matte och husse hemma hos Mikael, Marie och Ciro♥, men jag fick inte följa med:(. De var oroliga att vi skulle leka för mycket så att jag får ont igen... Det är synd om mig!!  Inga långprommenader, inga lekträffar med Ciro och inget bus.. Jag längtar tills jag blir bra och får gå på frallaträff:)
Som lite plåster på såren så åkte vi på utflykt idag till Huvuröds hund och kattaffär och jag fick följa med in och välja ut tre ben att ta med hem. Jag fick dessutom en hel påse kex att snaska på..MUMS!
image31
Ser jag inte riktigt uttråkad ut så säg...

image32
Här är en bild på mej när jag snokar runt inne hos veterinären. *sniff, sniff*. Det luktade av en massa olika djur där inne..
image33
"Jag undrar vad som skall hända..", lite läskigt var det allt, men veterinären var snäll. Fast snällast var sköterskan, som dessutom sa att jag var jättesöt...


Mera regn och något tråkigt...

Förutom att det har regnat hela dagen så har jag något tråkigt att berätta. Jag är skadad. :-(
Jag å matte skulle ut och leka med bollen som jag tycker är så rolig, men något gick snett... Jag hoppade upp i luften och landade snett på min tass...det gjorde jätteont, jag skrek som en liten gris. Husse och gammelmatte kom farande när matte ropade att något hade hänt mig. Husse tror nog han är vetrinär eller något för han började klämma och känna på mig som en galning. Jag fick i varjefall ligga i min korg å gotta mig med ett Greenie ben, det tycker jag är gott. Så det gjorde inte så mycket att husse klämmde på mig.
I morgon så skall vi åka hem, kanske så får vi åka tidigare i fall jag inte har blivit bättre. Då blir det en tur till den riktiga vetrinären (inget ont om dig husse, men du har ingen röntgenblick). Kanske så stannar Elmer kvar så att han kan repa sig efter sin bajspropp (han har haft förstoppning).
Hade gärna stannat kvar ett tag och lekt med Hedvig, men nu när jag har ont så kanske det är lika bra att åka hem.

image30

Här är en bild på mig direkt efter jag kommit in efter olyckan.

Regniga dagar

Jag är fortfarande kvar på Tjörn. Jag gillar det här med semester på landet, man kan vara ute och leka i gräset så mycket man vill. Idag har Maja, mattes storasysters labrador varit här och lekt. Vi har busat jättemycket, Hedvig var också med såklart.
Elmer har varit hos veterinären idag med, han hade fått dropp och lavemang (URK!!). Han hade nämnligen fått förstoppning, men nu är han bra igen:-). Han behövde väl bara bajsa lite och nu har han helt enkelt inte ont i magen längre...
Eftersom man inte kan vara ute så mycket när det regnar, så har jag passat på att träna mina sångkunskaper. Jag fick lite hjälp av husse som ackompangerade mig på munspel. Jag tycker att det börjar gå riktigt bra nu, med sången alltså...



image29

jag och Maja sitter fint :-)

Vi hörs snart igen!

Puss, puss och slick i örat!!

Sommar äventyr

Idag har varit en lång dag. Jag har lekt med Hedvig nästan hela dagen, ända tills kvällen så nu har jag ont i magen. Vi har varit ute i trädgården och lekt jage sen har vi tuggat lite på ben ihop och så har vi varit på prommenad i det höga gräset. Jag var tvungen att studsa fram som en hare för annars såg jag ingenting, husse och matte bara skrattade. Ute i trädgården passade vi på att leka lite dragkamp. Jag är bra på det:-)
Jag har en tråkig nyhet. Elmer är sjuk... Matte och husse var tvungen att åka till veterinären med honom för han vill varken äta eller dricka. Han ligger bara under sängen och vill inte ens brottas lite. Han fick lite meducin, lite vätska och vitaminer och så ska han åka dit igen imorgon. Jag hoppas han blir bra, vem skall jag annars leka jage och brottas med hemma.


God kväll!

Jag är på semester på landet. Jag, matte och husse är och hälsar på mattes föräldrar och deras hund Hedvig på Tjörn. Jag har busat och lekt med Hedvig hela dagen. Kul tycker jag, jobbigt tycker Hedvig hon orkar inte hålla på lika länge som jag.
Igår var det andra bullar:) Började dagen med att reta katten och med att rejsa igenom lägenheten ordentligt. Ja, ni kanske har sett filmen...
Sedan hoppade vi in i bilen och åkte till Majvallen. Där träffade vi två andra frallor som vi mött genom "frallasidan". Doris och Morris hette de. Doris var 6 månader alltså två månader äldre än jag (lika gammal som Ciro♥). Hon var jättetuff och kunde springa jättefort, sånt gillar jag:) Den andra frallan, Morris, var lika gammal som jag. Han var JÄTTESÖT!!  ♥ Matte och husse ville nästan ta med han hem, inte mej emot... Jag hoppas att vi snart kan leka igen. Nästa gång ska jag se till att Ciro följer med, för han är min bästaste vän♥♥

283239-24
Bus med Elmer..hehe!

283239-27283239-26283239-25
Uppladdning för nästa frallartäff. Full fart med Doris och Morris:)

Blivande filmstjärna?

Husse och matte tycker det är såååå roligt när jag får frallafnatt... Så nu tyckte dom att det var dags att även andra skulle få se mig rejsa i lägenheten.
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=7236

Regn, regn, regn!

Idag har det regnat nästan hela dagen, USCH! För er som inte vet det så gillar inte jag regn, man blir bara blöt  och lerig om tassarna och får inte mysa i matte och husses säng. De är ju dem som tvingar ut en, så lite leriga tassar  och doft av blöt hund får de väl tåla.
Jag har spenderat min dag med att bita i husses datasladdar, slakta gosedjur, jaga katten och att ha frallafnatt i allmänhet:)
Jag längtar tills imorgon för då skall jag på lekträff med två frallor jag träffat på frallasidan, JIPPI! Hoppas att det inte regnar för mycket för då kanske inte matte och husse vill gå ut..
283239-20
Leker ingen annan med en så får man väl leka med sig själv;)

283239-23
Retstickan Elmer...

283239-21
Kom igen matte, vi ska leka nu!

283239-22
Vissa dagar är det bättre att försöka sova bort....regnina dagar alltså...

Långresa i Bohuslän

Idag har jag varit med husse och matte i Hamburgsund på kalas. Det var husses gudfar som fyllde  61år. Det var en massa nya folk på kalaset och en stor hund som hette Jas och var Labrador.
Jag känner en annan labrador som heter Maja och bor hos mattes storasyster.
På kalaset hände nåt jättepinsamt, jag blev så upp i varv med att tigga och gosa med alla nya människor att jag glömde att gå ut, så jag kissade ner mig i soffan. Usch va pinigt!

Efter en stund hade nästan alla gått och då kunde jag äntligen få lite ro och somnade som en stock.
283239-15

På hemvägen fick jag ett ben att smaska på. Det är trevligt med långresor tycker jag fasten jag fick sitta i skuffen på husses pappas bil :)
283239-17

Knäpp husse

Husse ville bara testa hur bloggande funkar... Ärligt talat så verkar han lite efter, eller så har han bara blivit gammal :-)

Heldag hos gammel-matte

Både husse och matte jobbade idag så jag fick vara hos gammelmatte hela dagen. Det gjorde mig absolut ingenting för där bor en av mina bästa vänner, Hedvig. Vi har lekt hela dagen med hennes leksaker. Hon är väldigt snäll och låter alltid mig få smaka lite på hennes tuggben. Tråkigt bara att det regnade så mycket att vi inte kunde få vara ute i trädgården och leka jage.



Jag och Hedvig


Här e jag!

image14

Hej allihopa!
Jag heter Alice (eller egentligen Arctic Trail´s Attans Tjorven...) och är en Fransk bulldog tjej på fyra månader. Jag bor med min matte,husse, katten Elmer och hamstern Stinky på Hisingen i Göteborg. Jag har bott här i nästan två månader nu och trivs som fisken i vattnet. Jag kommer från början från kenneln Arctic Trail´s på Tjörn.
Mina intressen är att leka med bollar, tugga på ben och jaga katten...hihi.. Mina bästa vänner heter Hedvig och Ciro. Hedvig är en Curly coated retriver och bor med gammelmatte och gammelhusse på Tjörn. Hon är stor och krullig och är jättesnäll. Min andra kompis Ciro är en Fralla precis som jag och bor bara ett par kvarter bort. Han är busig och jättesnabb, så vi brukar leka jage.

Fralla stile

Fralla stile

RSS 2.0