Sol och skogspromenad :-)

Oj, va fint väder det har varit. Ja, faktiskt i flera dagar. Idag har jag och matte varit ute i skogen och promenerat. Det var superkul, för i skogen finns en massa pinnar och kottar att leka med. Jag hoppas att det är fint väder i många dagar till, så vi kan gå ut i skogen varje dag.

Förra helgen fick jag ett eget rum, nästan i alla fall. Husse och matte städade ut allt bygg- och flyttskräp från balkongen och jag har fått en egen liggplats där ute. Det är en inglasad balkong så det blir inte så kallt, men om jag börjar frysa om tassarna så kan jag bara gå in och lägga mig i soffan en stund. Elmer vill också gärna vara på balkongen så han kan sitta och spana genom fönstrena. Bara han inte rör mina leksaker så får han gärna vara där ute.

Snart fyller jag år förresten... Den 8 mars på Internationella kvinnodagen fyller jag 1 år.. Då ska jag ha kalas så att jag och Ciro får äta tonfisktårta..mums.. Måste fila lite på min önskelista bara;-) Veckan efter min ettårsdag skall jag till veterinären då skall jag få spruta och så skall de kolla på mina knäskålar och lyssna på mitt hjärta. Det skall man nämnligen göra när man är en fralla..

Nu skall jag och matte kolla vidare på let´s dance. Vi hejar på mat-Tina, matte tycker att hon dansar bra och jag gillar mat... Tills nästa gång...

Tjillevipp!

image59
Här spanar jag efter harar i skogen.

image60
Pinnar är gott och de finns gott om dem i skogen.. Gott, gotti, gott, gott!

image61
Vad vill du???? Jaha, skall jag komma...?!

image62
Så här trött blir man av långpromenader....Zzzzzzzz...Zzzzzzzzzzz 


Oj, oj, oj!

Nu var det verkligen vääääldigt länge sedan jag fick hjälp att skriva på min blogg. Det har hänt hur mycket som helst sedan sist.. Vi har flyttat till en ny lägenhet, med stora gräsmattor runt omkring som det bor harar på. Sedan är det jättenära till skogen och till hussemor :-). Hussemor har satt in en kamin i sitt vardagsrum så hon har alltid en massa pinnar som jag kan tugga på... En annan nyhet är att jag har en dagmatte nu. Det är Marie, Ciros matte, som passar mig när matte och husse jobbar. Oj, va kul vi har! Jag får leka med Ciro hela dagarna och så åker vi ut till skogen nästan varje dag :-).
Jag har varit med på my Dog också... På den stora  hundutställningen.. Hade inte så höga förväntningar eftersom jag brukar komma sist...:-(, men det gick jättebra.. Jag kom 1/1 och fick ett CK.. Det betyder visst att man är av utmärkt typ  och att jag var bäst av alla hundarna i min klass och att jag har champion/certifikat kvalitet...:-) Matte brukar säga att jag är sötast i världen, men jag hade ingen aning om att jag var så snygg...;-)

Nu skall jag och matte fortsätta vårat fredagsmys.. Vi hörs snart, jag lovar:-)

Tjingeling!

Ps. här får ni lite bilder att titta på så länge ds.

image54
Så här snygg var jag på julafton:-)
image56
Här är en bild på mig och min pappa
image57
Jag och Elmer tränar inför flytten..
image58
Jag och Elmer mysar i sängen... Han är ganska trevlig den där Elmer, iallafall när han sover...;-)

RSS 2.0